توسط: حامد سلیمان پور
1,806 بازدید
1397/2/30
ساعت:20:05
ترجمه : گفتند پاک و منزهی تو، ما را جز آنچه که تو آموختی دانشی نیست، تویی دانای حکیم
ابن بایویه از محمدابن موسی بن متوکل از ... از حضرت امام جعفر صادق (ع) روایت کرده است که : چون خداوند تبارک و تعالی نام تمامی حجت های خود را به آدم (ع) آموخت، سپس ایشان را به صورت روح بر فرشتگان نمایان ساخت و فرمود: اگر راست می گویید که برای جانشینی من بر روی زمین سزاوارید از نام های ایشان مرا خبر دهید. فرشتگان گفتند : « سبحانک لا علم ... » خداوند فرمود : « ای آدم ایشان را از اسامی آنان خبر ده » پس فرشتگان والایی جایگاه آنان را دریافتند و دانستند که تنها آنها سزاوارند تا جانشین خداوند بر روی زمین باشند پس خداوند ایشان را از پیش چشم ملائک پنهان کرد و به ولایت و محبت آنان پیمان گرفت.
دسته بندی: تفسیر قرآن سوره بقره
برچسب ها: تفسیر قرآن سوره بقره سجده فرشتگان حضرت آدم (ع)
سوره بقره آیه 254-251
1402/7/20
تفسیر قطره ای قرآنفَهَزَمُوهُمْ بِإِذْنِ اللَّهِ وَقَتَلَ دَاوُودُ جَالُوتَ وَآتَاهُ اللَّهُ الْمُلْكَ وَالْحِكْمَةَ وَعَلَّمَهُ مِمَّا يَشَاءُ وَلَوْلَا دَفْعُ اللَّهِ النَّاسَ بَعْضَهُمْ بِبَعْضٍ لَفَسَدَتِ الْأَرْضُ وَلَكِنَّ اللَّهَ ذُو فَضْلٍ عَلَى الْعَالَمِينَ ﴿۲۵۱﴾ ترجمه : پس آنان را به اذن خدا شكست دادند و...
کانَ فیما وَعَظَ بِهِ لُقمانُ علیه السلام: و قالَ: یا بُنَیَّ، صاحِب مِئَةً و لا تُعادِ واحِداً.
امام باقر علیه السلام می فرماید: در نصایح لقمان به پسرش این بود که گفت: ای پسرم! با صد نفر رفاقت کن؛ ولی حتّی با یک نفر هم دشمنی نکن.