توسط: حامد سلیمان پور
778 بازدید
1391/1/21
ساعت:15:29
به رنگ سیاه
بابا! این دیوار، دیوارِ چیست؟! دیوار خانه است آیا؟!
آری دخترم ! دیوار خانه است.
بابا « درب » این خانه کجاست ؟!
درب ؟! بسوزم بسوزم !
بابا ! با خود چه می گویی ؟!
با توام درب این خانه کجاست ؟!
ای دریغ! آنجاست، دخترم! آن جاست ! دیدی ؟!
نه ! نمیبینم !
انجاست دخترم ، کنار… !
دیدم بابا! دیدم ! همان که به رنگ سیاه است ؟!
آری همان !
بابا چرا به رنگ سیاه ؟!
دخترم ! رنگ سیاه رنگ … رنگ بدی نیست ! «خال » زیبای صورت تو به چه رنگ است؟ دخترم !
سیاه است بابا ! و «زیبا» است ! مگر نه ؟!
آری هست !
تازه قسمت هایی از ماه هم به همین رنگ است ، یعنی رنگ سیاه ! بالاتر از این کعبه هم به رنگ سیاه است ! و از این بالاتر خط های خوش و زیبای قرآن نیز به رنگ سیاه است ! پس رنگ سیاته رنگ خوبی است دخترم !
بابا ! بیا باهم برویم !
به کجا دخترم ؟
به کنارش ! کنار همان زیبا ! آن درب سیاهه !
نه … ! دخترم ! تاب ندارم !
تاب نداری؟! تاب نداری یعنی چه ؟! یعنی ! ؤیعنی ! چه می دانم ! رهایم کن دخترم !
من خسته ام ! حالم نیست ! و نه ، توانم !
بابا ! من بروم ؟! بروم ؟! می روم ؟! رفتم بابا !
سوره بقره آیه 254-251
1402/7/20
تفسیر قطره ای قرآنفَهَزَمُوهُمْ بِإِذْنِ اللَّهِ وَقَتَلَ دَاوُودُ جَالُوتَ وَآتَاهُ اللَّهُ الْمُلْكَ وَالْحِكْمَةَ وَعَلَّمَهُ مِمَّا يَشَاءُ وَلَوْلَا دَفْعُ اللَّهِ النَّاسَ بَعْضَهُمْ بِبَعْضٍ لَفَسَدَتِ الْأَرْضُ وَلَكِنَّ اللَّهَ ذُو فَضْلٍ عَلَى الْعَالَمِينَ ﴿۲۵۱﴾ ترجمه : پس آنان را به اذن خدا شكست دادند و...
اُبَشِّرُکُم بالمَهدیِ یَبعَثُ فی اُمَّتی عَلی إختلافٍ مِنَ النّاسِ وَ زَلازِلَ یَملاُ الأَرضَ قِسطاً وَ عَدلاً کَما مُلِئَتْ جَوراً وَ ظُلماً یَرضی عَنهُ ساکِنُ السَّماء وَ ساکِنُ الأَرضِ یُقَسِّمُ المالَ صِحاحاً فَقالَ رَجُلٌ ما صِحاحاً قال (علیه السّلام): بالسَّویَّهِ بَینَ الناسَ وَ یَملاُ اللهُ قُلوبَ اُمَّةِ مُحمدٍ (صلی الله علیه و آله و سلم) غِنیً وَ یَسَعُهُم عَدلُهُ، حَتی یَأمُرَ مُنادِیاً یُنادی یَقُولُ مَن لَهُ فی المالِ حاجَةُ فَما یَقُومُ مِنَ الناسِ إلا رَجلٌ واحِدٌ.
شما را به ظهور مهدی (عجل الله تعالی فرجه الشریف) بشارت می دهم. زمین را پر از عدل می کند؛ همان گونه که از جور و ستم پر شده است، ساکنان آسمان ها و زمین از او راضی می شوند و اموال و ثروت ها را به گونه ای درست تقسیم می کند. کسی پرسید: معنای تقسیم صحیح ثروت چیست؟ فرمود: به طور مساوی میان مردم. سپس فرمود: دل های پیروان محمد (صلی الله علیه و آله و سلم) را از بی نیازی پر می کند. عدالتش همه را فرا می گیرد، تا آن جا که دستور می دهد کسی با صدای بلند صدا زند هر کس نیاز مالی دارد برخیزد، هیچ کس جز یک تن برنمی خیزد.